Image

AT6666 channels stuck

Have some other technical questions can't find the answer for? Come in and ask them here.

Moderator: JR Moderator

User avatar
Mtn Lynx
Donor
Donor
Posts: 441
Joined: Sunday, 11 September 2016, 1:00 AM
Radio: Anytone AT 6666
Antenna: A99/Wire dipole
Name: Cletus
Location: Western AK

AT6666 channels stuck

Post by Mtn Lynx » Monday, 30 July 2018, 14:15 PM

I have a Anytone AT6666. I have radio scanning a few active channels to monitor if skip is rolling. Usually channels 6, 11, 17, 19, 35, 36, 37 38 39 40. went home for lunch and radio was stuck on channel 1 and 40. I reset the radio, put it in CB mode but it is still stuck on 1 and 40. It only works in frequency mode to switch channels now. all the other modes (A B C E F G H I J) work fine. Tried different routes through the setting but have to wait until after work to browse more settings options.


\m/ >.< \m/
Anytone AT 6666
Galaxy DX 959
Galaxy DX 2517
Cobra 148 GTL
1/2 wave Dipole
Solarcon A99
TWRC Member: WR223


User avatar
MDYoungblood
Moderator
Moderator
Posts: 7508
Joined: Saturday, 12 June 2010, 19:05 PM
Radio: Uniden Washington
Antenna: Avanti Sigma II
Name: Greg
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: AT6666 channels stuck

Post by MDYoungblood » Monday, 30 July 2018, 17:50 PM

Curious, works on all the other bands but not on "D", might be dirty if it's been in that band or possibly a menu item needs to be checked. I've had mine in the pickup since I got it and haven't had any problems.

3's

Greg


"321, the Middle of Maryland"

23 AM "WORLD WIDE" 38 LSB

Strong Supporter of America's Original Homeland Security Act
The Second Amendment



Official Moderator - CBRT Complaint Department

User avatar
Mtn Lynx
Donor
Donor
Posts: 441
Joined: Sunday, 11 September 2016, 1:00 AM
Radio: Anytone AT 6666
Antenna: A99/Wire dipole
Name: Cletus
Location: Western AK

Re: AT6666 channels stuck

Post by Mtn Lynx » Monday, 30 July 2018, 18:55 PM

Tried all possible menu options. I might set "c" or "e" to be the cb band. I don't use 10 meter anyway

[ Post made via Android ] Image


\m/ >.< \m/
Anytone AT 6666
Galaxy DX 959
Galaxy DX 2517
Cobra 148 GTL
1/2 wave Dipole
Solarcon A99
TWRC Member: WR223

User avatar
MDYoungblood
Moderator
Moderator
Posts: 7508
Joined: Saturday, 12 June 2010, 19:05 PM
Radio: Uniden Washington
Antenna: Avanti Sigma II
Name: Greg
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: AT6666 channels stuck

Post by MDYoungblood » Tuesday, 31 July 2018, 6:53 AM

When you have it set to band "D", does it read frequency or just the channel numbers?

3's

Greg


"321, the Middle of Maryland"

23 AM "WORLD WIDE" 38 LSB

Strong Supporter of America's Original Homeland Security Act
The Second Amendment



Official Moderator - CBRT Complaint Department

User avatar
Mtn Lynx
Donor
Donor
Posts: 441
Joined: Sunday, 11 September 2016, 1:00 AM
Radio: Anytone AT 6666
Antenna: A99/Wire dipole
Name: Cletus
Location: Western AK

Re: AT6666 channels stuck

Post by Mtn Lynx » Tuesday, 31 July 2018, 22:59 PM

I can switch from freq to channels. Freq works ok but channels only 1 and 40 show

[ Post made via Android ] Image


\m/ >.< \m/
Anytone AT 6666
Galaxy DX 959
Galaxy DX 2517
Cobra 148 GTL
1/2 wave Dipole
Solarcon A99
TWRC Member: WR223


User avatar
MDYoungblood
Moderator
Moderator
Posts: 7508
Joined: Saturday, 12 June 2010, 19:05 PM
Radio: Uniden Washington
Antenna: Avanti Sigma II
Name: Greg
Location: Baltimore, MD
Contact:

Re: AT6666 channels stuck

Post by MDYoungblood » Wednesday, 01 August 2018, 5:29 AM

I run mine to read frequency only, I like the knob to act like a VFO, and set a 10kc switching. I'll have to check mine to see if it does the same thing.

3's

Greg


"321, the Middle of Maryland"

23 AM "WORLD WIDE" 38 LSB

Strong Supporter of America's Original Homeland Security Act
The Second Amendment



Official Moderator - CBRT Complaint Department

User avatar
Mtn Lynx
Donor
Donor
Posts: 441
Joined: Sunday, 11 September 2016, 1:00 AM
Radio: Anytone AT 6666
Antenna: A99/Wire dipole
Name: Cletus
Location: Western AK

Re: AT6666 channels stuck

Post by Mtn Lynx » Wednesday, 01 August 2018, 10:56 AM

I set mode E to be the CB mode. Its working fine for now..


\m/ >.< \m/
Anytone AT 6666
Galaxy DX 959
Galaxy DX 2517
Cobra 148 GTL
1/2 wave Dipole
Solarcon A99
TWRC Member: WR223


Post Reply Previous topicNext topic