Image

Super star 3300

Have some other technical questions can't find the answer for? Come in and ask them here.

Moderator: JR Moderator

User avatar
drew434
4 PILL USER
4 PILL USER
Posts: 40
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Super star 3300

Post by drew434 » Tuesday, 04 April 2017, 20:21 PM

I have a super star 3300 it has good receive and good transmit but no modulation I tried pa speaker and it has modulation on pa


User avatar
sonoma
Donor
Donor
Posts: 1214
Joined: Sunday, 02 April 2006, 14:10 PM
Location: Oklahoma

Re: Super star 3300

Post by sonoma » Tuesday, 04 April 2017, 21:39 PM

on the side of the case you will have a large transistor mounted to the side of the case. it is larger than the finals. it has 3 legs, check the voltages on all 3 legs in TX and RX modes to see what the voltages are. it may be bad. also let us know what the watts out put is showing when you key the mic.

User avatar
drew434
4 PILL USER
4 PILL USER
Posts: 40
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Re: Super star 3300

Post by drew434 » Tuesday, 04 April 2017, 22:26 PM

Ok I will do that

User avatar
drew434
4 PILL USER
4 PILL USER
Posts: 40
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Re: Super star 3300

Post by drew434 » Thursday, 06 April 2017, 20:15 PM

That was the problem

User avatar
drew434
4 PILL USER
4 PILL USER
Posts: 40
Joined: Monday, 27 February 2017, 17:48 PM
Name: bandit
Cell Phone: 16062723865

Re: Super star 3300

Post by drew434 » Monday, 17 April 2017, 17:05 PM

I put a brand new regulator in the super star 3300 and it is getting hot

[ Post made via Android ] Image


User avatar
sonoma
Donor
Donor
Posts: 1214
Joined: Sunday, 02 April 2006, 14:10 PM
Location: Oklahoma

Re: Super star 3300

Post by sonoma » Tuesday, 18 April 2017, 1:04 AM

what part number did you put in it. the old 2sb754 chips will get hot if the radio is tuned to max. galaxy went to the 2sb827 a few years ago because of the 754 failures. a tip36c works good in that spot and is a higher amperage unit.there is a couple different suppliers for the tip36 chips and one is a big part and hard to get it into that location.

[ Post made via Linux Laptop ] Image


Post Reply Previous topicNext topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests